Hulp bij dieren - Alle opvanglocaties in Nederland, in een overzicht - HBD Net - Communicatie platform voor dierenasiels, pensions & organisaties/stichtingen

slide02020FFFCA-267E-F3B8-4FA8-29DC0C9654FC.jpg
slide038A1A445A-165A-EEAE-BF64-B5A6DE218188.jpg
slide01075E902C-5D0C-6EDF-6280-E98BA2DA6C05.jpg

Wat is HBD net?

HBD net is een communicatie platform voor dierenasielen, dieren(hulp)organisaties en dierenpensions, hiermee kan er laagdrempelig contact met elkaar worden gelegd.

Welke mogelijkheden zijn er op het platform?

Het waarschuwingsregister, dit is een gedeeld register tussen alle organisaties, dierenasielen en dierenpensions die aan het platform meedoen. Met dit register is het mogelijk om ervaringen te delen met betrekking van het plaatsen van dieren, denk aan bijvoorbeeld mishandeling, hiermee kan er mogelijk verkeerde plaatsingen worden voorkomen, of wanbetaling bij pensions.

Alle deelnemende partijen hebben de mogelijkheid om iets in het register te plaatsen, en binnen 24 uur zal dit door Hulp Bij Dieren gecontroleerd worden op volledigheid en verwerkt worden.

U kunt afbeeldingen en linkjes naar andere websites slepen naar het tekstvak in het register bij het maken van een nieuwe melding, HBD zorgt ervoor dat het netjes en overzichtelijk blijft.

Ook is er een berichten box waar je makkelijk contact kan leggen met anderen, deze krijgen dan per e-mail een notificatie dat er een bericht is binnengekomen.

 

In de toekomst zal er ongetwijfeld meer functionaliteiten worden toegevoegd.

Wat kost het?

Deelname aan HBD net bedraagt €150,- per jaar, exclusief BTW.

Door dit bedrag zijn de partijen verzekerd dat HBD net goed doorontwikkeld blijft met onder andere updates en technisch onderhoud.

 

Hoe kan ik aanmelden?

U kunt uw asiel, pension of stichting/organisatie aanmelden via de volgende link;


https://hulpbijdieren.nl/wat-is-hbd-net/aanmelden-hbd-net

Nadat u het formulier heeft ingevuld en is verzonden, zal Hulp bij Dieren zo snel mogelijk contact met u opnemen.